Jak pewnie pamiętasz, już w warsztacie wspominałem, że to model nie w moim typie - za bardzo styrany i pobrudzony. Widać, że masz fach w ręku (np. bardzo fajnie obite tarcza i osłony obrotnicy), ale te wszystkie ślady użytkowania po prostu nie pasują mi do M1114 Military Police.
Dodam kilka uwag:
- dach jest nieprzyklejony? Sądząc po zdjęciach wnętrza to pewnie tak, ale lepiej byłoby przykleić i zniwelować nieco te szpary między nim, a nadkolami czy przednim oknem;
- broń we wnętrzu jest zbyt jednolita, z kolei em-dwójka w wieży bardzo fajnie wyszła;
- bardzo dobrze siadły kalkomanie.
- mogłeś bardziej "wyodrębnić" pasy do troczenia na tylnej klapie bagażnika, za bardzo się zlewają z klapą;
- fotele zdecydowanie za bardzo błyszczą. Ale ogólnie wnętrze mi się podoba;
- nie przemawia do mnie patent z kalkomanią na ekran BFT w jaskrawych kolorach. To bardziej zarzut do producenta modelu. Ale mógłbyś potraktować ten ekran np. farbą Tamiyi Smoke. Nieco zgasiłoby to te kolorki;
- Juan wspomniał o zbyt czystej tablicy ostrzegawczej. Nie traktowałbym tego jako błąd, przecież nie musiała być od początku na pojeździe.
Plus za temat. Bardzo mało na naszym forum modeli zbudowanych z zestawów Bronco, dlatego cieszy mnie Twoja galeria

Masz w planach jakiegoś kolejnego Humvee?