Patrząc ogólnie to bardzo fajny model Ci wyszedł

. Zgadza się, że chyba starsze, mniej napakowane pojazdy miały w sobie to coś. Jest kilka detali, które mogą być spowodowane pośpiechem?
-Linka trzymająca skrzynki na wieży ma trochę nienaturalne ułożenie, co więcej zobacz, że jedna skrzynka Ci wypadła i może przez to nie masz naciągu linki? Na czwartym zdjęciu widać też, że sam stelaż na skrzynki powyginał Ci się dosyć mocno.
-Deska rozdzielcza chyba wyszła do przodu, przez co kierowca prawie na niej leży.
-Nie przekonuje mnie zamontowany z tyłu KM i całkowicie załadowana paka, bez możliwości jego użycia (to już kiedyś przerabialiśmy na forum).
-Kalkomanie z ciśnieniem kół przykleiłeś po ukosie.
-Szekla na lewym boku zderzaka ma odłamaną połowę.
-Zapinki maski znowu nie dochodzą do nadwozia

.
-Odciąłbym te wystające kawałki do mocowania lusterek, teraz to wygląda bardzo nienaturalnie, "zabawkowo", jakby brakowało tam elementu i zostały po nim elementy pozycjonujące. Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi.
Jak widać kilka rzeczy można by poprawić, jednak nie ujmuje to całemu modelowi dobrej jakości wykonania

. Powiedz proszę, co to za fotele z przodu oraz jak zmieniłeś wersję, w sensie skąd masz przedni grill, czy w środku zmieniłeś osłonę silnika i inne elementy charakterystyczne dla M1113?
No i zdjęcia... Najwyższy czas coś z tym zrobić Piotrek

. Tutaj tylko zmieniony balans bieli i już nie ma tego dziwnego różowego koloru.